Legal assistant/juridisch secretaresse

Lumen Lawyers – een nichekantoor, gespecialiseerd in het ondernemingsstrafrecht – heeft ruimte voor een all round, proactieve en accurate legal assistant/juridisch secretaresse.

Als legal assistant ben je een belangrijke pijler in ons gedreven en hechte team. Je oefent niet alleen je secretariële taken uit, maar ziet wat er verder moet gebeuren en ontzorgt waar mogelijk. We vinden het belangrijk dat je daarin een grote mate van zelfstandigheid hebt; initiatief en nieuwe ideeën juichen we toe. Je kunt je functie daardoor mede zelf inhoud geven.

Lumen Lawyers is opgericht door een groep ervaren advocaten die gelooft dat de advocatuur op een andere manier uitgeoefend kan worden. We halen er voldoening uit ons vak op het hoogste niveau uit te oefenen, maar de werkweek laat ruimte voor een bredere oriëntatie dan alleen het werk. We hebben weinig met hiërarchie en alle teamleden zijn betrokken bij de vormgeving van ons kantoor. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en krijg je volop mogelijkheden je te ontwikkelen.

Herken je jezelf in ons profiel en spreekt het je aan met ons te werken, neem dan contact met ons op via info@lumenlawyers.com of bel met één van ons.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.